Bedrijfsruimte Huren Emmen

Bedrijfsruimte Huren Emmen

 

Bedrijfsruimte huren Emmen, ontwikkelingen in de vastgoedmarkt


Emmen staat al jaren in de top 20 locaties met het hoogste percentage leegstand op de vastgoedmarkt. Dit is ook de reden waarom de gemeente heeft besloten om de leegstand aan te pakken. Dit gaan ze doen met de hulp van de lokale ondernemers. 


Waar bevinden zich de bedrijventerreinen met bedrijfsruimte in Emmen?


bedrijfsruimte huren Emmen

1. Bargermeer


Bedrijventerrein Bargermeer is een bedrijventerrein gelegen in Emmen. Het terrein is 600 hectare groot en is hiermee het grootste bedrijventerrein van noord Nederland. Het terrein ligt tussen de rondweg, de weg Emmen-klazienaveen en de snelweg A37. Op bedrijventerrein Bargermeer vind je een enorme diversiteit aan bedrijven, het is dan ook mogelijk om je met een bedrijf uit nagenoeg elke branche te vestigen.2. Bedrijvenpark A37


3. Waanderveld


Bedrijvenpark Waanderveld, high tech en creativiteit onder hoge eiken en tussen historische Drentse houtwallen. Het terrein is bestemd voor bedrijven met een hoogwaardig dienstverlenend of technologisch en creatief karakter. Van apparatuur voor digitale print-technologie, creatieve architectuur en interieur-bouw tot de wereldwijd toegepaste Bluetooth technologie voor mobiele communicatie die er wordt ontwikkeld.


Het Bedrijvenpark Waanderveld kenmerkt zich door een relatieve kleinschaligheid en de manier waarop bij de verkaveling gebruik is gemaakt van bestaande landschapselementen in de vorm van houtwallen en kleinschalige bospercelen. In combinatie met de met zorg aangelegde directe bedrijfsomgeving is een bedrijvenpark ontstaan van bijzondere allure. Een deel van het bedrijvenpark is bestemd voor de combinatie van wonen en werken.4.  Industriepark Emmtec Zuid


Dit industriepark is met zijn 115 hectare het op één na grootste in Nederland. Het is ook een van de grootste werkgevers in de regio. Op het industriepark zijn verschillende bedrijven gevestigd waar meer dan 1.300 mensen werken. Het industriepark heeft een speciale focus op (bio) polymeren en vezels en bekleedt daarmee een top positie in Europa.5. Businesspark EigenhaardBronvermelding:  • Gegevens en cijfers aangaande de vastgoed markt van Emmen zijn onttrokken uit het rapport van Cushman & Wakefield, "Nederland compleet, kantoren- en bedrijfsruimtemarkt factsheet januari 2017"
  • Gemeente Emmen
  • DTZ Zadelhoff

  •  

Reactie plaatsen