Herhuisvesting, hoe vind ik de juiste kantoorruimte voor mijn bedrijf

U bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand en wilt uw bedrijf herhuisvesten. Huurconsult is de onafhankelijke vastgoedadviseur die optreedt namens de huurders van bedrijfsmatig onroerend goed om voor u de huisvesting te vinden die bij uw organisatie past.

Het vinden van een nieuwe werkplek is vaak niet gemakkelijk. Het is verstandig om u bij dit proces te laten adviseren door een vastgoedspecialist. Huurconsult heeft door haar jarenlange ervaring de expertise opgebouwd om dit traject vertrouwd uit handen te nemen. Huurconsult is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat wij alleen voor de huurder werken. Wij hebben geen enkel belang bij de verhuurders, zodat wij altijd voor u het beste onderhandelingsresultaat kunnen behalen.

Hoe werkt het aanhuurproces: Huurconsult neemt de volledige initiële fase voor haar rekening bij het maken van de eerste selectie van geschikte bedrijfspanden. Huurconsult maakt een scan van het huidige aanbod op de markt op basis van uw wensen en verricht de eerste bezichtigingen voor u. Hierdoor weet u zeker dat de objecten die later aan u gepresenteerd worden daadwerkelijk aansluiten op wat u zoekt. In samenspraak met u wordt de definitieve keuze gemaakt op basis van het beste onderhandelingsresultaat en uw persoonlijke voorkeur.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 020-218 4113 of gebruik onderstaand formulier:


Stichting Slachtofferhulp Nederland

"In de afgelopen jaren heeft Slachtofferhulp Nederland regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Huurconsult voor het vinden van nieuwe locaties en bij het heronderhandelen over bestaande huurcontracten.

De grote pluspunten van Huurconsult zijn de kennis van de markt, de onafhankelijke positie en onderhandelingsvaardigheden. De inzet van Huurconsult heeft ons veel werk bespaard en heel goede resultaten opgeleverd."

Barend Nieuwendijk, Concerncontroller Slachtofferhulp

PayingIT

“Ik heb een zeer prettige ervaring met Huurconsult. Los van de persoonlijke click met iedereen van het kantoor van Huurconsult hebben ze ons fantastisch geholpen aan een zeer mooie, representatieve en prettige locatie.”

Cees Maat, Commercieel directeur PayingIT

Huurconsult, uw onafhankelijke vastgoedadviseur

Huurconsult zorgt ervoor dat uw huisvesting precies bij uw organisatie past. Wij realiseren de beste match tussen gebouw en organisatie en behalen de beste resultaten tegen de beste voorwaarden. Onze kennis van de vastgoedmarkt en ondernemerschap helpt u om aanwezige vastgoedkansen te benutten en tegen de meest gunstige voorwaarden af te sluiten. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Huurconsult werkt alleen voor gebruikers/huurders van bedrijfspanden. Dit resulteert in absolute onafhankelijkheid. Huurconsult heeft één belang en dat is uw belang!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Huurconsult

Klik op onderstaande knop en neem contact op met Huurconsult

Neem contact op