Huurconsult

Huurconsult is gespecialiseerd in de zakelijke vastgoedmarkt en treedt uitsluitend op namens huurders van commercieel vastgoed. Sinds de oprichting in 2010 geven wij diverse organisaties door heel Nederland advies over hun bedrijfshuisvesting. In tegenstelling tot veel andere vastgoedadvieskantoren, behartigen wij bij Huurconsult uitsluitend de belangen van huurders.

Wij zijn een helder en doortastend vastgoedadvieskantoor dat zaken voor elkaar krijgt. Wij doen niet aan gecompliceerde rapporten, maar geven op een deskundige, onafhankelijke en persoonlijke manier advies.

Door onze kennis en expertise in de vastgoedmarkt realiseren wij de beste huurvoorwaarden voor huurders. Niet alleen op financieel vlak, maar ook op technische en kwalitatieve aspecten van het huurcontract.  

Huren

Wij helpen u verder bij het zoeken en vinden van een nieuwe bedrijfslocatie.

Heronderhandeling

Wij helpen u fors te besparen door uw huidige huurcontract te heronderhandelen.

Strategisch Advies

Is huisvesting een aspect van uw bedrijfsstrategie? Wij adviseren bedrijven bij..

Wat zeggen onze klanten over ons?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"De inzet van Huurconsult heeft ons veel werk bespaard en heel goede resultaten opgeleverd."

In de afgelopen jaren heeft Slachtofferhulp Nederland regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Huurconsult voor het vinden van nieuwe locaties en bij het heronderhandelen over bestaande huurcontracten. De grote pluspunten van Huurconsult zijn de kennis van de markt, de onafhankelijke positie en onderhandelingsvaardigheden. De inzet van Huurconsult heeft ons veel werk bespaard en heel goede resultaten opgeleverd."
Barend Niewendijk
“Ik heb een zeer prettige ervaring met Huurconsult."
“Ik heb een zeer prettige ervaring met Huurconsult. Los van de persoonlijke click met iedereen van het kantoor van Huurconsult hebben ze ons fantastisch geholpen aan een zeer mooie, representatieve en prettige locatie.”
Cees Maat
"Kundig, gedreven, goed op de hoogte, een forse dosis lol en een fantastisch onderhandelingsresultaat."
"Kundig, gedreven, goed op de hoogte, een forse dosis lol en een fantastisch onderhandelingsresultaat. Kortom super samenwerking die het vinden van een nieuwe locatie voor ons kantoor heeft vergemakkelijkt en door Huurconsult professioneel is begeleid."
Eelke Colbers