Bedrijf voortzetten op de huidige locatie?

U heeft besloten om uw huidige huurovereenkomst te verlengen. Huurconsult onderhandelt voor u de beste huurvoorwaarden. Naast de financiële huurvoorwaarden optimaliseren wij ook de technische en kwalitatieve aspecten van uw huurcontract.

Huurconsult heeft jarenlange ervaring opgebouwd in de vastgoedmarkt met een groot portfolio met tevreden klanten tot gevolg. Door deze jarenlange ervaring hebben wij een goed zicht op de vastgoedmarkt om zo de beste huurvoorwaarden voor u te realiseren.


Neem contact op voor meer info

Bel ons op 020 218 4113 of gebruik onderstaand formulier:

Stichting Slachtofferhulp Nederland

In de afgelopen jaren heeft Slachtofferhulp Nederland regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Huurconsult voor het vinden van nieuwe locaties en bij het heronderhandelen over bestaande huurcontracten.

De grote pluspunten van Huurconsult zijn de kennis van de markt, de onafhankelijke positie en onderhandelingsvaardigheden. De inzet van Huurconsult heeft ons veel werk bespaard en heel goede resultaten opgeleverd.

Barend Nieuwendijk, Concerncontroller Slachtofferhulp

PayingIT

“Ik heb een zeer prettige ervaring met Huurconsult. Los van de persoonlijke click met iedereen van het kantoor van Huurconsult hebben ze ons fantastisch geholpen aan een zeer mooie, representatieve en prettige locatie.”

Cees Maat, Commercieel directeur PayingIT

Huurconsult, uw onafhankelijke vastgoedadviseur

Huurconsult zorgt ervoor dat uw huisvesting precies bij uw organisatie past. Wij realiseren de beste match tussen gebouw en organisatie en behalen de beste resultaten tegen de beste voorwaarden. Onze kennis van de vastgoedmarkt en ondernemerschap helpt u om aanwezige vastgoedkansen te benutten en tegen de meest gunstige voorwaarden af te sluiten. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Huurconsult werkt alleen voor gebruikers/huurders van bedrijfspanden. Dit resulteert in absolute onafhankelijkheid. Huurconsult heeft één belang en dat is uw belang!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Huurconsult

Klik op de onderstaande knop en neem contact op met Huurconsult!

Neem direct contact op