Kantoor Huren Haarlem

Kantoor Huren Haarlem

kantoor huren Haarlem

Kantoor huren Haarlem, ontwikkelingen in de vastgoedmarkt


Haarlem kent verschillende kantoorlocaties en bedrijventerreinen. In de onderstaande tabel is de kantoorvoorraad en de leegstand van 2015 in kaart gebracht per kantoorlocatie. In 2015 was er nog een hoog percentage leegstand van kantoorpanden. De gemeente heeft daarom besloten om deze leegstand tegen te gaan door lege kantoorpanden te transformeren tot woningen.


kantoor huren Haarlem

 

Waar bevinden zich de bedrijventerreinen met kantoren in Haarlem?


kantoor huren Haarlem

Waarderpolder


De Waarderpolder is hét bedrijventerrein van Haarlem. Als één van de grootste terreinen in Nederland vestigt het ruim 1100 bedrijven waarbij circa 15.000 mensen werkzaam zijn. Daarnaast is de Waarderpolder ook de grootste Bedrijven Investeringszone (BIZ) van Nederland.


Dankzij een succesvolle herstructurering kent de Waarderpolder nu de hoogste werkgelegenheid per vierkante meter. Binnen de bestaande grenzen is de werkgelegenheid afgelopen jaren met 42% toegenomen, een fantastisch resultaat. Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven en hebben geleid tot landelijke erkenning: in 2009 is de Waarderpolder uitgeroepen tot beste geherstructureerde bedrijventerrein van Nederland en in 2015 tot beste geherstructureerde bedrijventerrein van de Metropoolregio Amsterdam.Delfstraat & Stephensonstraat


Bronvermelding:  • Gegevens en cijfers aangaande de vastgoed markt van Haarlem zijn onttrokken uit het factsheet van Monitor Werklocaties Noord-Holland, "Monitor werklocaties Noord Holland, Haarlem"
  • Gemeente Haarlem
Reactie plaatsen