Onafhankelijk: alleen voor de zakelijke huurder

Huurconsult begeleidt uitsluitend zakelijke huurders bij vernieuwing van de bestaande huurovereenkomst en bij het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst. Hierbij zorgen wij er voor dat u altijd tegen de beste marktconforme huurvoorwaarden huurt. Onze focus ligt op de perfecte match tussen u en uw huidige of nieuwe bedrijfspand. Naast de financiële voorwaarden letten wijk ook scherp op uw belangen bij technische en functionele huurvoorwaarden.

Onze kennis van de vastgoedmarkt en ondernemerschap helpt u om aanwezige vastgoedkansen te benutten en tegen de meest gunstige voorwaarden af te sluiten. Zo houdt u tijd over om zich volledig te richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Huurconsult biedt u:

  • Focus op uw belangen
  • Focus op uw organisatie
  • Focus op uw besparingspotentieel
  • Onafhankelijkheid t.o.v. verhuurders, geen belangenverstrengeling
  • Uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt
  • Resultaatgericht

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 020-218 4113 of gebruik onderstaand formulier:


Slachtofferhulp Nederland

"In de afgelopen jaren heeft Slachtofferhulp Nederland regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Huurconsult voor het vinden van nieuwe locaties en bij het heronderhandelen over bestaande huurcontracten.

De grote pluspunten van Huurconsult zijn de kennis van de markt, de onafhankelijke positie en onderhandelingsvaardigheden. De inzet van Huurconsult heeft ons veel werk bespaard en heel goede resultaten opgeleverd."

Barend Nieuwendijk, Concerncontroller Slachtofferhulp

PayingIT

“Ik heb een zeer prettige ervaring met Huurconsult. Los van de persoonlijke click met iedereen van het kantoor van Huurconsult hebben ze ons fantastisch geholpen aan een zeer mooie, representatieve en prettige locatie.”

Cees Maat, Commercieel directeur PayingIT

Huurconsult, de onafhankelijke vastgoedadviseur

Huurconsult zorgt ervoor dat uw huisvesting precies bij uw organisatie past. Wij realiseren de beste match tussen gebouw en organisatie en behalen de beste resultaten tegen de beste voorwaarden. Onze kennis van de vastgoedmarkt en ondernemerschap helpt u om aanwezige vastgoedkansen te benutten en tegen de meest gunstige voorwaarden af te sluiten. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Huurconsult werkt alleen voor gebruikers/huurders van bedrijfsobjecten. Dit resulteert in absolute onafhankelijkheid. Huurconsult heeft één belang en dat is uw belang!

Neem nu contact op met Huurconsult

Wilt u meer weten over hoe wij u verder kunnen helpen bij het vinden van nieuwe kantoorruimte? Neem dan nu contact op of vul het contactformulier in!

Neem contact op!