Page content

Top 3 valkuilen bij het kiezen van een nieuw kantoor

Wanneer u het besluit heeft genomen om een nieuw kantoorpand te betrekken, betreedt u waarschijnlijk een geheel nieuwe markt met nieuwe spelers en regels. Ik ga er van uit dat het niet uw dagelijkse werkzaamheid is om leegstaande kantoorpanden aan een potentiƫle huurder te koppelen. In dat laatste geval bent u hoogstwaarschijnlijk zelf werkzaam in de vastgoedbranche en leest u deze tips om uw dienstverlening te verbeteren. Bent u daarentegen een ondernemer met de behoefte om een nieuw kantoorpand te betrekken, dan kan u met onderstaande tips uw voordeel doen. U doorloopt effectiever het proces van zoeken tot en met de verhuizing.

Lees meer

Welke voorzieningen wil ik in mijn bedrijfspand?

Deze blogpost gaat in op de veelheid van features ( voorzieningen / faciliteiten) die door verhuurders worden aangeboden. Deze lijst helpt u bij het vaststellen van uw programma van eisen met betrekking tot het nieuw aan te huren kantoor- bedrijfspand. De uiteindelijke lijst met de door u gewenste faciliteiten helpt u en uw vastgoedadviseur bij de vaststelling of een pand geschikt is of niet. De praktijk wijst uit dat niet alle voorzieningen haalbaar zijn bij elk bedrijfspand, maar helpt u wel bij de rangordening ervan. Onderstaande lijst is zeker niet uitputtend, maar heeft als doel om u na te laten denken over wat voor u belangrijk is binnen en buiten het bedrijfspand.

Lees meer

Wat komt er allemaal bij kijken als u wilt verhuizen met uw bedrijf?

U heeft besloten om met het bedrijf te verhuizen naar een nieuwe locatie. Misschien paste de huidige uitstraling van het pand niet meer bij uw nieuwe strategie, of bent u hard gegroeid en hebt meer ruimte nodig. Hoe dan ook is deze beslissing het startsein voor een ingrijpend project met veel kansen en valkuilen. U wilt dit project van kop tot staart in goede banen (laten) leiden, maar hoe pakt u dat aan? In de blogpost helpen wij u met praktische tips voor het vinden, inrichten en inhuizen van uw nieuwe bedrijfspand.

Lees meer

Welke typen kantoorpanden zijn er te huur en welke past het beste bij mijn organisatie?

Wanneer je de keus hebt gemaakt om een nieuwe kantoorruimte te huren, dan is er de keuze uit verschillende typen. Maar welk type past nou het beste bij uw bedrijf? Allereerst is het verstandig om u te laten adviseren over de verschillende typen die op de huurmarkt beschikbaar zijn en goed passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Een vastgoedadviseur helpt bij het opstellen van een logisch en realistisch programma van eisen wat zo optimaal mogelijk aansluit bij uw wensen. Zo voorkomt u dat er te veel interne uren gestoken worden in een moeizame zoektocht. Uren die het beste besteed worden aan de eigen huidige en nieuwe klanten. Hieronder bespreken we een aantal typen kantoorruimten en het segment van bedrijfs- en logistieke ruimten.

Lees meer